Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
PFA Wilhem Friedrich
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Reparatii cutii viteze automate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Service auto specializat in Reparatii Cutii de Viteza Automate ale autoturismelor de orice marca Europene, Americane, Japoneze este autorizat RAR in Diagnosticare – Testare - Reparare Cutii de Viteza Automate, detine toata logistica si suportul pentru schimbul de piese, consumabile si chiar cutii automate noi si second-hand la preturi rezonabile.
Societatea noastra este membru ATSG (Automatic Transmission Servie Group) din SUA. In prezent lucram in parteneriat cu mai multe firme de reparatii cutii automate din Germania si America de unde asiguram piesele, documentatia, sculele si aparatura necesara desfasurarii activitatii inclusiv specializariile personalului calificat.

Va oferim posibilitatea ca in atelierul nostru de reparatii cutii automate sa va verificati GRATUIT starea cutiei de viteza automata de orice tip (inclusiv TIP TRONYC, SEPT TRONYC, MULTI-TRONYIC) pentru a preintampina eventualitatea unor defectiuni. Ca metoda de profilaxie a unei bune functionari si fara probleme a autoturismului pe care il detineti, la cutia de viteza automata este recomandata verificarea permanenta a integritatii corpului cutiei cat si accesoriile acesteia, uleiul si filtrul de ulei.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal pentru rezolvarea problemei imediata in afaceri.
Din Gura in Gura